• Vers van de kweker
  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Veilig betalen, ook achteraf

Garantie

Bij Flora Fashion streven we naar 100% klanttevredenheid, maar ondanks alle inspanningen kan het altijd een keertje fout gaan. Uiteraard zullen we ons dan maximaal inspannen om tot een goede oplossing te komen.

Direct van de kweker

Alle binnenplanten die we aanbieden komen direct van de kweker, hierdoor zijn alle planten gegarandeerd vers en onder de beste condities gekweekt. Alle planten de we verkopen/leveren zijn van A1 kwaliteit (keurmerk: Flora Holland) en vrij van ziektes. Dit is de beste garantie voor het aankopen van een gezonde plant.

Om je plant vrij te houden van ziektes en ongedierte is het belangrijk dat hij de juiste verzorging krijgt. In algemene zin hebben de meeste planten een hekel aan tocht en grote temperatuurschommelingen. Wat je plant verder nodig heeft om zich goed te voelen, vind je op onze pagina met verzorgingstips.

Heeft jouw plant last van ongedierte of ziektes?
Wanneer jouw plant zich niet lekker voelt, zal hij vatbaar worden voor ongedierte en ziektes en dat is zonde. Om jouw plant weer gezond te krijgen is het belangrijk dat je achterhaald waarom hij zich niet lekker voelt. Is de standplaats goed, krijgt hij de juiste hoeveelheid water en voeding? Met de juiste aanpak zal jouw plant weer gezond worden en in de toekomst minder vatbaar zijn voor ziektes en ongedierte.

Heb je jouw aankoop beschadigd ontvangen?
Is jouw bestelling beschadigd aangekomen? Neem dan z.s.m. contact met ons op, zodat we snel tot een oplossing kunnen komen. Bij voorkeur ontvangen we je klacht per mail, omschrijf het probleem en voeg indien mogelijk een foto toe.

Product defect binnen de garantietermijn
Mocht je aankoop kapot gaan binnen de garantietermijn, dan zullen we samen op zoek gaan naar een passende oplossing. We ontvangen je klacht bij voorkeur per mail, omschrijf het probleem en voeg indien nodig een foto toe. Zodra we je klacht ontvangen hebben, gaan we ermee aan slag en nemen we contact met je op voor een passende oplossing.

Contact
Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.
Bestellen bij Flora Fashion
  • Vers van de Kweker
  • Voor bedrijf & particulier
  • Kies je eigen bezorgdag, pakketpunt of avondlevering
  • Gratis verzending vanaf €20,- Nederland & België met PostNL
  • Veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Overboeking of Achteraf
  • Deskundig advies
veilig betalen
Klantenservice phone0174-352010 mailinfo@florafashion.nl

Maandag - vrijdag
9.00 t/m 17.00 uur

Hulp nodig?
Ik sta u graag
te woord

neem contact op
veilig betalen

© Flora Fashion 2021