• Alles over kamerplanten
  • De leukste blogs
  • Informatie & Inspiratie

Over ons

Foto

We houden van groen en dan in het bijzonder van groene kamerplanten. We vinden het leuk om mensen te inspireren en informeren over alles wat met kamerplanten te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar verzorgingstips voor je huidige plant of wilt weten welke kamerplant in de zon kan staan, we helpen je bij Flora Fashion graag op weg.

Van webshop naar blog
Wie ons al wat langer kent, die weet dat we voorheen zelf kamerplanten verkochten via deze website. We verkochten online de mooiste kamerplanten aan particulieren en bedrijven binnen Nederland en België, maar daar is begin 2022 een eind aan gekomen. Om de markt te kunnen blijven volgen moesten we op zoek naar een nieuwe locatie en het assortiment verder uitbreiden. Na lang wikken en wegen toch besloten om die stap niet te nemen, er is meer in het leven dan werken. 

En dan..
We schreven al met regelmaat blogs voor de webshop en later zijn we ook gestart met video’s. Daarbij zien we de bezoekers aantallen nog iedere dag stijgen, dus wat doe je daar dan mee? Alles in de prullenbak zou zonde zijn en daarnaast hebben we door de jaren heen ook een grote, unieke, eigen fotocollectie opgebouwd. Toen is het idee ontstaan om door te gaan als kamerplanten blog. Alles komt hierbij samen, de kennis, het beeldmateriaal en als we eens een dagje vrij willen, dan kan dat ook.

Ons doel
We willen graag een ieder helpen met onze kennis, hierdoor zijn we in staat om blogs te schrijven met inhoud. Of je nu op zoek bent naar een hippe kamerplant of tips voor het verpotten van je planten, we proberen je zo breed mogelijk te informeren. We zijn alleen geen professionele tekstschrijvers, dus onze excuses voor de eventuele spelfouten ?.

Voor niets gaat de zon op
Plezier hebben in je werk is belangrijk en we hoeven van het bloggen ook niet rijk te worden, maar een stukje inkomsten is wel noodzakelijk om de kosten te dekken. Omdat we zelf geen producten meer verkopen, verwijzen we je in sommige gevallen door naar andere partijen die het betreffende product wel verkopen. We geven hierbij de voorkeur aan artikelen die een hoge beoordeling hebben, zodat we weten dat het goed zit. In sommige gevallen krijgen wij daar een kleine commissie voor, dit kost jou niets extra, maar zorgt er wel voor dat wij dit blog in stand kunnen houden.

© Flora Fashion 2024